Emprenedors / Startups

ÀREES DE PRÀCTICA

IMG_EJEMPLODes de Cores i García Pedrerol Advocats apostem decididament pels emprenedors i les seves idees. Els nostres més de 40 anys d’exercici ens han permès acompanyar als nostres clients en diversos canvis significatius i històrics en el teixit empresarial.

Gràcies a això, hem adquirit una gran experiència i coneixement per a gestionar les més diverses situacions que poden travessar els empresaris des dels seus inicis.

Creiem que acompanyar als emprenedors des del principi els dóna un valor afegit addicional als seus projectes i empreses. Per això posem a la seva disposició totes les àrees i serveis que ofereix aquest despatx, tant les jurídiques com les econòmic-financeres col•laborant amb altres professionals quan el projecte així ho requereix.

Novament ens trobem en temps de canvis, de noves tecnologies, de nous marcs empresarials i el món de les startup no ens és aliè, estant convençuts que encara evolucionarà més en els pròxims anys.

Entre altres serveis, oferim:

 1. Assessorament entre socis emprenedors, confecció conjunta d’un pacte de socis.
 2. Estudi i creació del vehicle legal i mercantil apropiat atès el pla de negoci que es proposi, l’estratègia i les perspectives de creixement.
 3. Assessorament fiscal, comptable i laboral de la startup.
 4. Propietat Intel.lectual: Drets d’imatge, registres, contractes, explotació de la propietat intel.lectual, protecció a la innovació.
 5. Propietat industrial: Marques, patents, know-how, assessorament en activitats d’I+D, contractes, explotació de la propietat industrial, protecció de la innovació.
 6. Protecció de Dades.
 7. Compliment de la normativa de LSSI: comerç electrònic, contractació electrònica, mitjans de pagament electrònics.
 8. Noves Tecnologies: contractes de desenvolupament tecnològic, contractes d’assessorament tecnològic, contractes de formació en noves tecnologies.
 9. Recerca i desenvolupament (I+D).
 10. Contractació Laboral. Prevenció de Riscos Laborals. Seguretat Social i Mutualitats, contractes específics d’alta direcció, plans d’incentius per a empleats.
 11. Assessorament i negociació en aspectes econòmics i financers. Anàlisi de l’activitat inicial a realitzar per l’emprenedor o la startup, valoració dels actius del projecte, preparació per al finançament de l’empresa, tant pròpia com a través de tercers, i assistència a rondes de negociació i assessorament preparatori durant les negociacions. Seguiment del resultat d’aquestes. Assessorament en els processos d’inversió, preparació de documentació dels acords d’inversió i pactes entre accionistes.
 12. Assessorament a inversors privats i públics. Estructuració de projectes de col•laboració. Consorcis espanyols i europeus. Partnership Públic i Privat (PPP). Suport legal a business angels i entitats de capital de risc en processos de negociació d’inversions

 

icoDescarregar en format PDF