Partnerships

ÀREES DE PRÀCTICA


Partnerships d’abast internacional:

laword

Amb el desig de donar un millor servei a aquells clients amb interessos econòmics d’àmbit internacional, la firma ha subscrit una aliança amb la xarxa internacional de despatxos d’advocats, LAWorld (www.laworld.com), present a 46 països: Nigèria, Sud-àfrica, Austràlia, Xina, Índia, Japó, Malàisia, Myanmar, Singapur, Albània, Àustria, Bèlgica, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Itàlia, el Marroc, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Rússia, Eslovàquia, Espanya, Suècia, Suïssa, Turquia, Regne Unit, Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Equador, Mèxic, Israel, Emirats àrabs Units, Canadà, EUA.

Les firmes integrants de l’Aliança, totes de mitjà o gran tamany permeten oferir als nostres clients serveis jurídics d’alta qualitat a preus competitius.

Amb la integració d’aquesta Aliança la nostra firma dona resposta a les creixents necessitats que, a nivell internacional, es deriven dels processos d’expansió i globalització de les activitats empresarials.


Partnerships d’especialització:
laword

Aquilon Partners (www.aquilonpartners.com) ofereix serveis d’assessorament a empresaris, inversors i fons en operacions corporatives d’inversió i desinversió, amb una marcada vocació emprenedora i de suport a grups empresarials de capital familiar.

Aquilon Partners acompanya als clients al llarg de tot el procés d’assoliment d’inversió i/o venda del seu negoci, aportant coneixement del mercat inversor, capacitat d’adaptació i personalització del servei, assegurant la involucració plena dels socis i l’excel·lència del treball en l’execució dels mandats.

L’equip de Aquilon Partners reuneix una sòlida experiència en diversos sectors i àmbits a nivell financer, empresarial i tecnològic, oferint un enfocament integral i d’alt valor afegit per a maximitzar el resultat en cada projecte.

laword

En el seu procés de creixement Cores y García Pedrerol ha subscrit un conveni d’associació mútua amb una altre bufet, Garberí Penal. (www.garberipenal.com).

Aquest és un bufet boutique especialitzat en Dret Penal Econòmic, Compliance i Defensa Penal, dirigit a petites, mitjanes i grans empreses que requereixin serveis d’assessoria preventiva, disseny o implantació de models de prevenció de riscos penals o defensa legal en litigis.

Compten amb un equip multidisciplinari format per professionals del Dret amb experiència en consultoria i litigis, altament capacitats i amb formació professional per a oferir un servei personalitzat i a mesura dels nostres clients, amb solucions adaptades a les seves necessitats i complint amb els més alts estàndards de compromís i confidencialitat.

Amb la integració d’aquesta Aliança Cores i García Pedrerol, dóna resposta a les creixents necessitats del sector.